Een uniek cadeau begint met een wijnblik!

Reseller worden

MijnWijnblik.nl is een Nederlandse fabrikant van promotionele cadeaublikken, die te vullen zijn met onder andere wijn, eetwaar, magazines en tal van gepersonaliseerde producten. Wij leveren voornamelijk aan de relatiegeschenkenbranche, marketing- en reclamebureaus.

Over MijnWijnblik.nl
In eigen drukkerij wordt een digitaal ontwerp verwerkt tot een kant-en-klaar cadeaublik. Moderne productie- en drukfaciliteiten garanderen korte levertijden en hoogstaande kwaliteit. Produceren in eigen huis biedt ons de mogelijkheid om flexibel te werken en indien gewenst kun je altijd langskomen voor vakkundig advies. MijnWijnblik.nl is onderdeel van Xebius Media Groep in Hendrik-Ido-Ambacht.

5formaten-MWB banner

Alle blikken zijn voorzien van een PE-coating. Deze dunne epoxylaag zorgt ervoor het cadeaublik zonder extra verpakking met etenswaren kan worden gevuld en het metalen deksel zorgt voor een luchtdichte afdichting, zodat producten langer houdbaar blijven.

Korting voor resellers
Wil jij de cadeaublikken van MijnWijnblik.nl in jouw assortiment opnemen? Dan bestaat de mogelijkheid om reseller te worden. We bieden je een gunstige inkoopprijs, al het benodigde drukwerk en nodigen je uit om onze samenwerking met een kop koffie te bespreken.

Neem contact met ons op via info@MijnWijnblik.nl of telefonisch via 078-68 127 33.

Overige producten
Als onderdeel van Xebius Media Groep in Hendrik-Ido-Ambacht, zijn de blikken van MijnWijnblik.nl slechts één van de vele producten die in eigen drukkerij geproduceerd worden. Bekijk ook onze uitgebreide collectie gepersonaliseerde wijndozen (MijnWijndoos.nl), kaartspelen (MijnKaartspelen.nl) en Fotoboeken (PrintMijnFotos.nl).