Een uniek cadeau begint met een wijnblik!

Bezorgservice

Na de bestelling van uw cadeaublik alles tot in de puntjes geregeld hebben? Dan zorgt MijnWijnblik voor de totale afhandeling en verzending van uw wijncadeau. Heeft u een serie gevulde wijnblikken besteld, maar heeft u geen tijd om deze bij al uw relaties af te leveren? Dan regelt de bezorgservice van MijnWijnblik.nl dat uw persoonlijke bedankje bij uw relaties wordt bezorgd. U levert ons de bezorgadressen en wij doen de rest!

Neem voor meer informatie contact op onze klantenservice.

Voorbeeld 1:
U bestelt 50 wijnblikken. U levert ons de adressen van uw zakenrelaties. U kiest één van onze wijnblikken of levert een eigen ontwerp aan. Wij drukken vervolgens een wenskaart op naam en zorgen dat deze samen met de gepersonaliseerde wijnblikken bij u worden afgeleverd.

Voorbeeld 2:
U bestelt 50 wijnblikken. U levert ons de adressen van uw zakenrelaties. U kiest één van onze wijnblikken of levert een eigen ontwerp aan. U kiest een inhoud in de vorm van bijv. een chocolade wijn- of champagnefles. Wij drukken vervolgens een wenskaart op naam en zorgen dat deze samen met het gepersonaliseerde wijnblik persoonlijk wordt verzonden naar uw relatie.

bezorging-blik